Η στυτική δυσλειτουργία δεν σημαίνει δυσλειτουργία: Νέες επιλογές θεραπείας που πρέπει να γνωρίζετε


Αιτίες, συμπτώματα και θεραπείες στυτικής δυσλειτουργίας

Η στυτική δυσλειτουργία, μερικές φορές αναφέρεται ως ED, ή η ανικανότητα είναι μια κατάσταση που μπορεί να σας κρατήσει από τη λήψη ή τη διατήρηση μιας ικανοποιητικής στύσης που είναι αρκετά σταθερή για να έχει σεξουαλική επαφή.

Τι είναι η Στυτική Δυσλειτουργία

Η ανέγερση του ανθρώπου είναι ένα κρίσιμο μέρος της σεξουαλικής λειτουργίας του. Η ικανότητα να έχει και να διατηρεί στύσεις αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της σεξουαλικής αλληλεπίδρασης του ανθρώπου. Από τον αυνανισμό και την εξερεύνηση ως παιδί, για πρώτη φορά έχει σεξ, στις μακροχρόνιες σεξουαλικές σχέσεις, οι στύσεις αποτελούν μέρος της ταυτότητας του ανθρώπου. Όταν κάτι τον απαγορεύει να πάρει αυτές τις στύσεις μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην ψυχή του και στην εικόνα του εαυτού του. Ακόμη και φορές επηρεάζει τη σχέση του. Αυτές οι στύσεις είναι τόσο σημαντικές για τον άνθρωπο ότι εάν συμβεί κάτι και δεν μπορεί πλέον να εκτελέσει, πιθανότατα θα αποσυρθεί από το σεξ εντελώς. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απόσταση στις σεξουαλικές σχέσεις του και να προκαλέσει απογοήτευση από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Τι προκαλεί ED

Υπάρχουν πολλές αιτίες της στυτικής δυσλειτουργίας. Όχι κάθε απώλεια της στύσης οφείλεται στην ED. Υπάρχουν πολλοί άλλοι παράγοντες που θα μπορούσαν ενδεχομένως να κρατήσουν έναν άνδρα από το να πάρει μια στύση. Πράγματα όπως τα ναρκωτικά ή το αλκοόλ, το άγχος και το άγχος. Μόνο η ψυχική του κατάσταση θα μπορούσε να τον εμποδίσει να πάρει σταθερή. Αλλά αν κανένα από αυτά τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι το πραγματικό ζήτημα τότε είναι καιρός να επισκεφτείτε το γιατρό σας. Τα ιατρικά ζητήματα που συμβάλλουν στην ανικανότητα μπορεί να είναι ο καρκίνος του προστάτη, ο διευρυμένος προστάτης ή ακόμα και η θεραπεία για τον καρκίνο του προστάτη. Θα μπορούσε να προέλθει από την υψηλή χοληστερόλη, καθώς αυτό θα μπορούσε να περιορίσει τη ροή του αίματος στο πέος σας. Μια άλλη αιτία είναι η υψηλή αρτηριακή πίεση. Πράγματα όπως ο διαβήτης ή η παχυσαρκία μπορούν να συμβάλουν στην ανικανότητα σας και ακόμη και να επηρεάσουν την αυτοπεποίθησή σας οδηγώντας σε μια χαμένη στύση. Αν είχατε χειρουργικές επεμβάσεις στη περιοχή της πυέλου ή στη σπονδυλική σας στήλη, θα μπορούσατε να διατρέχετε τον κίνδυνο και του ED. Οι πιο σοβαρές αιτίες μπορεί να είναι η υπέρταση, οι καρδιαγγειακές παθήσεις, η ακτινοθεραπεία της πυέλου, η νόσο του Peyronie και η χρήση συνταγογραφούμενων ναρκωτικών (είτε ψυχαγωγικών είτε συνταγογραφούμενων).

Ζώντας με την ΕΔ

Υπάρχουν περισσότερες ήσσονος σημασίας αιτίες, όπως η έλλειψη συνεργάτη και ακόμη και η ποιότητα της σχέσης σας με τη σύζυγό σας. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αν εσείς και ο σύντροφός σας θα περάσετε από ένα δύσκολο έμπλαστρο ή ζητήματα, θα ήταν δύσκολο να επιτύχετε μια στύση. Τι πρέπει λοιπόν να κάνει ο άνθρωπος όταν χάνει αυτή τη λάμψη; Πολλοί άνδρες υποφέρουν από αυτή την κατάσταση και αν το βιώνετε, δεν είστε μόνοι. Θα ήταν ευτυχής να ξέρετε ότι υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τα προβλήματά σας με την ED. Μπορεί να είναι δύσκολο για ένα ego mans να πάει να μιλήσει με το γιατρό σας για αυτά τα είδη προβλημάτων, αλλά είναι ένα απαραίτητο βήμα για να λάβετε θεραπεία.

Κατανόηση του εταίρου

Εσείς και ο σύντροφός σας πρέπει να είστε υπομονετικοί και να αφήσετε τη διαδικασία να πάρει χρόνο. Δεν μπορείτε να βιαστούμε αυτά τα πράγματα. Θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμα περισσότερη ψυχολογική δυσχέρεια που δεν βοηθά το πρόβλημα. Αλλά πρώτα πρέπει να είστε πρόθυμοι να ακούσετε ελεύθερα και ανοιχτά στον παροχέα υγειονομικής περίθαλψης σας σχετικά με τυχόν προβλήματα υγείας που μπορεί να έχετε, ναρκωτικά που ενδεχομένως παίρνετε και γενική ψυχική σας κατάσταση και κατάσταση της σχέσης σας. Όλα αυτά συμβάλλουν στη Στυτική Δυσλειτουργία σας. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες θεραπείες. Μέσω της λήψης συμπληρωμάτων, συνταγών, με τη χρήση συσκευών αντλίας ή δακτυλίων πένας, σε ουρηθρικά υπόθετα ή πιο επεμβατικές χειρουργικές επεμβάσεις.

Φυσικές λύσεις

Υπάρχουν και άλλες φυσικές θεραπείες . Τα φάρμακα προέρχονται από φυτά και βότανα. Πράγματα που βρίσκονται στη φύση και έχουν χρησιμοποιηθεί για πολλές εκατοντάδες χρόνια. Πρέπει να έχετε πλήρη επίγνωση των παρενεργειών αυτών των μεθόδων και να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας πάνω τους για να αποφύγετε τυχόν αρνητικές αντιδράσεις.

Πάρτε τη ζωή σας πίσω

Εάν είστε σοβαροί για την ανάληψη της σεξουαλικής σας υγείας τότε υπάρχουν πολλές επιλογές για θεραπεία. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας για να φτάσετε στη διαδρομή του προβλήματος. Δεν θα θέλατε να λάβετε δραστικά μέτρα εάν το ζήτημα είναι στην ποιότητα της σχέσης σας ή της ψυχικής σας κατάστασης. Θα μπορούσε να καθοριστεί απλά με θεραπεία. Αλλά ο γιατρός σας θα είναι αυτός που θα καθορίσει ποια διαδρομή θα ακολουθήσει και ποια θεραπεία είναι η πιο βιώσιμη για τις ανάγκες σας. Γι 'αυτό, μιλήστε στο γιατρό σας σήμερα και επαναλάβετε την σεξουαλική σας υγεία.

5 σκέψεις σχετικά με το “Η στυτική δυσλειτουργία δεν σημαίνει δυσλειτουργία: Νέες επιλογές θεραπείας που πρέπει να γνωρίζετε

 1. Ερμής Παλαμάρας Σχολιάστε

  Η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να συμβεί σε κανέναν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι μια δοκιμαστική και απογοητευτική εμπειρία. Ακόμα μπορούμε να αναγνωρίσουμε ότι συμβαίνει για κάποιο λόγο και προσαρμόζει τις επιλογές και τον τρόπο ζωής για να έχει μια πιο εκπληκτική σεξουαλική ζωή.

 2. Χαράλαμπος Πάτρας Σχολιάστε

  Πέρυσι διαγνώσθηκα με προβλήματα προστάτη και η στυτική δυσλειτουργία ήρθε μαζί με αυτό. Αισθάνομαι άνευ αξίας μερικές φορές, λιγότερο από έναν άνθρωπο. Ήταν από τότε πάλη για την κατάθλιψη.

 3. Βασίλειος Γιαννόπουλος Σχολιάστε

  Η στυτική δυσλειτουργία είναι ένα πραγματικό πρόβλημα όταν πρόκειται για σεξουαλική ορμή. Με την πάροδο των ετών, οι σχέσεις μπορεί να ενοχλούνται λόγω των αναγκών οικειότητας. Αισθάνεται ότι το μέλος σας μόλις βγαίνει από την πισίνα κάθε φορά που θέλετε να εκτελέσετε. Οι περισσότεροι άνθρωποι περιμένουν χρόνια πριν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

 4. Βησσαρίον Μούργκας Σχολιάστε

  Η στυτική δυσλειτουργία είναι ένα πρόβλημα υγείας που διαταράσσει οποιαδήποτε σχέση και πιστεύω ότι είναι η αιτία πολλών ανθρώπων που αυτοκτονούν.

 5. Παναγιώτης Κόντος Σχολιάστε

  Έχω χρονολογήσει πολλές γυναίκες. Μόλις νιώθω άνετα μαζί τους, αγωνίζομαι με τον ED. Είναι σαν να μην το θέλει πια. Αυτές οι γυναίκες είναι πολύ σέξι, υπέροχο στο κρεβάτι και υπέροχο να έχει γύρω. Αλλά για κάποιο λόγο δεν θα σταματήσει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *